Een papieren coronabewijs zonder smartphone

Ik ben op zoek naar...

zoeken
  dinsdag, 16 november 2021

Ook zonder smartphone of de CoronaCheck-app kunt u een (papieren) coronabewijs krijgen. U kunt een coronabewijs printen als u:

Ook zonder smartphone of de CoronaCheck-app kunt u een (papieren) coronabewijs krijgen. U kunt een coronabewijs printen als u:

  • een DigiD heeft
  • een printer en computer tot uw beschikking heeft
  • volledig gevaccineerd, hersteld of negatief getest bent.

 

Aanvragen gaat via de coronacheck website.

Geen DigiD en/of printer? Dan kunt u het coronabewijs op papier aanvragen. Bel hiervoor met de helpdesk van de CoronaCheck via 0800-1351.

 

Heeft u geen toegang tot een computer of smartphone, of bent u er niet handig mee? Bij DigiPunt Steenbergen en Bibliotheek Steenbergen kunt u terecht voor hulp en vragen bij het maken van een coronatoegangsbewijs op uw telefoon of op papier.

 

De inloopspreekuren bij DigiPunt vinden plaats op dinsdag-, woensdag-, en donderdagochtend van 9.00 uur tot 11.0 uur bij Vraagwijzer aan de Fabrieksdijk 6 in Steenbergen. Meer informatie? Bel dan naar 06 - 36 13 27 73.

 

De bibliotheek Steenbergen aan de Blauwstraat 30 is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur

Terug naar het overzicht »