Opvoeden en opgroeien

Ik ben op zoek naar...

zoeken

CJG Steenbergen

Het CJG is er voor alle:

  • (aanstaande) ouders, grootouders en verzorgers
  • Kinderen en jongeren tot 18 jaar
  • Professionals die met jeugdigen werken
  • Vrijwilligers die met jeugdigen werken

 

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over opvoeden, opgroeien en de gezondheid van uw kinderen. Of heb je vragen om bij scheiding alles zo positief mogelijk voor jullie kind(eren) te laten verlopen, dan helpen wij ook graag.  
Binnen het CJG werken jeugdprofessionals, jongerenwerkers, jeugdverpleegkundigen en sportcoaches. Ook werken we nauw samen met allerlei organisaties binnen de gemeente Steenbergen. Denk hierbij aan de huisarts, de jeugdarts, de leerplicht ambtenaar, scholen, de wijkagent,  maatschappelijke ondersteuning (wmo) en maatschappelijk werk. Spelen er ernstige problemen in uw gezin, dan kunnen onze professionals ook helpen bij een verwijzing naar specialistische hulp, zoals de GGZ of gesloten jeugdhulp.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.cjgsteenbergen.nl/

 

WijZijnSteenbergen

We helpen bij opvoeden en opgroeien. Bijvoorbeeld met persoonlijk gesprekken - thuis of bij WijZijn op kantoor - een training, of cursus. Er is van alles mogelijk.
Als het nodig is kijken mensen bij u thuis mee naar de dagelijkse opvoeding. We helpen bij taalontwikkeling van kinderen.
En we zijn er ook voor dringende problemen in het gezin, zoals een echtscheiding of hoogoplopende conflicten. 

 

Kijk voor meer informatie op de website van WijZijn: https://www.wijzijnsteenbergen.nl/opvoeden-en-opgroeien