Hulp nodig in de gemeente Steenbergen?

Ik ben op zoek naar...

zoeken
nr_cache/thumb-ab8c69dd893d7eb98f980458d8e214c9-568x1500.png

De hulpgids helpt u verder op weg.

 

Zijn er in uw dagelijks leven lastige situaties? Dat kan bij iedereen gebeuren. Geen werk bijvoorbeeld, of weinig geld of geen opleiding. Misschien kunt u niet zelf ergens naar toe reizen. Of heeft u vragen over uw gezondheid of de opvoeding van uw kinderen? Het is fijn als het u zelf lukt om daarmee om te gaan. Maar misschien gaat het beter met wat hulp.

 

In de gemeente Steenbergen helpen we elkaar. Er werken in onze gemeente veel mensen die u ergens bij kunnen helpen. Maar hoe vindt u de juiste hulp voor uw situatie? Welke hulp is er mogelijk? En waar moet u zijn om hulp te vragen?

 

We hebben een boekje gemaakt in eenvoudige taal, waar u leest wie u kan helpen met uw vragen. Het boekje is te vinden aan de achterzijde van de gemeentegids, die ook bij u thuis op de mat valt. Daarnaast ligt het boekje ook op veel plaatsen in de gemeente. Bijvoorbeeld bij huisartsen, Ontmoetingswinkel, voedselbank, dorpshuizen, bibliotheek, het gemeentehuis. Wilt u het boekje digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@gemeente-steenbergen.nl